Macarrons amb samfaina per a celíacs
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dieta: celíaca
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Ceba
- 3 albergínies
- 2 pebrots vermells
- 2 carbassons
- 1 pebrot verd
- 4 tomàquets vermells
- Oli
- Sal
- 1/2 Kg macarrons sense gluten
4 racions
Elaboració
Bullim els macarrons i els reservem.
Tallem les verdures a daus petits.
Posem l'oli a la paella i quant és calent afegim la ceba que tregui l'aigua i seguidament afegim la resta de verdures, la sal i deixem fregir fins que brilli.
Posem els macarrons amb una cassola, tirem per damunt la samfaina i barregem.
1h
Notes
Es mes bo si el feu de bon matí, així es confita.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3410 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.