Croquetes d´espinacs a la catalana i formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Ingredients:

4 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d´oli , poseu els espinacs , deixeu-ho ofegar lentament
al foc; un cop una mica cuit , afegiu-hi els pinyons i les panses i el formatge de cabra ;
ho aneu saltant , Ho tasteu de sal i pebre. Tot seguit escorreu-los bé i els talleu a trossos.
Nota : Les panses i els pinyons és correcte posar-los en remull en aigua freda durant
una hora , ja que aixi s´estoven i creixen de mides.
Sofregiu la ceba tallada finissimament en una cassola amb mantega. Un quasi rossa,
tireu-hi la farina. Amb l´ajuda d´un batedor remaneu bé la farina amb la ceba i la mantega
i afegiu-hi els espinacs , aquesta operació cal realitzar-la a foc moderat, fent que la farina
quedi cuita, al cap aprox. d´uns 2 mts. Tireu-li la llet poquet a poquet i sensa deixar de
remanar , fins que quedi una masa compacta.
Poseu-ho a punt de sal i nou moscada i deixeu-la refredar .
Tot seguit feu unes boletes ( o uns cilindres ) de la grandària que volgueu.
Passeu-les per farina , espolsant-la bé , i tot seguit per ou batut i , al final , per pa retllat.
Premeu-les bé amb els dits , tot respectant la forma rodona o allargada.
Fregiu-les en oli roent i abundant .


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se