Xampinyons farcits
Ingredients
- 4 xampinyons grossos
- 2 grans d'alls
- Quatre branquetes de julivert
- Una cullerada de farina de galeta
- Formatge ratllat
- Sal
- Pebre negre
- Oli
Elaboració
Es netegen ben detingudament els xampinyons. Es treuen els troncs i es reserven les cassoletes. Els troncs es tallen a dauets i es posen a fregir en una paiella amb oli d'oliva i els alls i el julivert ben talladets. S'afegeix un polsim de sal i el pebre negre. Quan s'ha begut l'aigua s'afegeix la farina de galeta i es remena fins que queda tot lligat.
A continuació es ferceixen les cassoletes amb el fregidet i es posen en una paiella amb una mica d'oli d'oliva. Les cassoletes es cobreixen amb el formatge ratllat. Es posa a foc lent i es tapa i es deixa que es facin uns 10/15 minuts.
Notes
S'ha de menjar calent.
Comparteix aquesta recepta: