Xampinyons farcits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Es netegen ben detingudament els xampinyons. Es treuen els troncs i es reserven les cassoletes. Els troncs es tallen a dauets i es posen a fregir en una paiella amb oli d'oliva i els alls i el julivert ben talladets. S'afegeix un polsim de sal i el pebre negre. Quan s'ha begut l'aigua s'afegeix la farina de galeta i es remena fins que queda tot lligat.
A continuació es ferceixen les cassoletes amb el fregidet i es posen en una paiella amb una mica d'oli d'oliva. Les cassoletes es cobreixen amb el formatge ratllat. Es posa a foc lent i es tapa i es deixa que es facin uns 10/15 minuts.

30min

Notes

S'ha de menjar calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se