Cassola de pollastre i xampinyons
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de filet de pit de pollastre
- Una mica de sal
- Una mica de pebre
- Una mica de pols de gingebre
- 500 g de xampinyons o bolets del dia
- 8 Escalunyes
- 4 dl de llet, baixa en greix
- 1 cullerada de Maizena per lliga
- 5 cullerades de julivert picat
- 500 g de fideus cuits,
- 4 cullerades de formatge ratllat
4 racions
Elaboració
Talla els pits de pollastre en tires, fregeix en una paella de tefló, sense greix, assaona amb sal, pebre i gingebre.
Talla el xampinyons a quarts, pica les escalunyes i salteja tot, en la mateixa paella, desglaça amb la llet, porta a ebullició i lliga amb la Maizena desfeta amb una mica d’aigua freda
Empolsa amb el julivert i condimenta al gust amb sal i pebre picant.
Col·loca els bolets, les tires de pollastre i el fideus cuits en una forma per el forn, barreja be i escampa el formatge pel damunt.
Enforna en el forn preescalfat a 200 graus i gratina durant uns 20 minuts.
Etiquetes:
Pollastre Xampinyons
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3357 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.