Crema de carbassó sense formatge

Us ensenyo com fer una crema de carbassó sense formatge (sóc al·lèrgic).

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

1. Talleu els carbassons i poseu-los en una olla.
2. Peleu, talleu i renteu la ceba i la patata, i cap a l'olla també.
3. Poseu avecrem esmicolat, un xic de sal, una fulla d'api, l'aigua i l'oli.
4. Poseu l'olla a bullir de 20 a 30 minuts a foc mitjà.
5. Quan la verdura ha bullit, retireu l'api, i segons si us agrada més clar o més espès, retireu una mica del caldo que després podreu aprofitar per fer sopa.
6. Tritureu el contingut de l'olla, i deixeu-lo reposar uns 40 minuts.
7. Si és necessari, escalfeu 10 minuts abans de servir.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se