Suprema de merluza del pincho a la espalda con langostinos de lonja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 merluza entera fresca del pincho de 2kg.aprox.
  • 12 langostinos frescos de nuestra costa.
  • 2 patatas.
  • 5 tomates de colgar maduros.
  • 3 dientes de ajo.
  • El zumo de un limón.
  • Un puñadito de piñones.
  • Dos cucharadas soperas de vinagre de jerez.
  • Medio vaso de vino blanco.
  • Una cucharilla rasa de pimentón dulce.
  • Sal.
  • Aceite de oliva virgen.

4 racions

Utensilis

1 cuchillo
1 sarten
1 bandeja
1 rallador

Elaboració

Quitar la espina de la merluza (con la espina podemos hacer un caldo).
Pelar los langostinos sin descabezarlos.Pelar y rallar los tomates.
Pelar los ajos. Cortar las patatas estilo panadera .Freír las patatas,
con el aceite de oliva.
Colocar en una bandeja para el horno, haremos una cama de patatas y encima colocaremos,
las dos supremas.
Verter el zumo de limón , un poco de aceite y sal por encima del pescado y hornear 5 min.
A 180ª.
Mientras en una sarten freír los langostinos,retirarlos y reservarlos.
En la misma sarten hacer un sofrito,el tomate ,los ajos, los piñones ,el vinagre de jerez, el pimentón dulce,el vino blanco. Poner el sofrito con el pescado y poner al horno 7 nin. Una
vez fuera del horno añadir los langostinos y servir.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1119 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: