Llobarro i dorada amb salsa

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Ingredients salsa:

Elaboració

Primer agafem una cassola i fiquem el llobarro i la dorada, tallem les patates en vuit trossos mes o menys i després agafem un got i el omplim de oli i després el fiquem a la cassola. Quan ja lo tenim tot això el fiquem al forn.
També hi ha un altre mètode que es pot fer, es a dir s'agafa el llobarro i la dorada la fiquem a la cassola, després agafem un paquet de sal i comencem a omplir la cassola fins que no es veuen els peixos, després de tot això agafem la cassola i el fiquem al forn.

Salsa:

Primer agafem els vuits tomàquets treim la pell i el fiquem en un plat i després el posem al forn uns cinc minuts. Quan ja passat els cinc minuts lo agafem i el posem en un pot, després de això pelem los alls i les ametlla i el fiquem al pot i també tenim que posar oli. Finalment agafem la tur min i la piquem, fins que no quedi res.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se