Torrades de carbassó

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer hem de torrar al a la torradora o al forn les llesques de pa i les reservem.
Pelem els carbassons i els tallem com si fos per fer truita, els fregim, important que no quedin massa torrats, els escorreguem d’oli al màxim; amb les cebes hem de fer el mateix procediment.
Quan tenim aquesta part acabada, hem de posar al bany maria (al foc) un tros de mantega (depèn del número d’ous, jo normalment hi tiro una cullerada sopera) no ho feu amb margarina, perd molt la gràcia, quan la mantega està desfeta hi llenceu els ous i aneu remenant, jo ho faig amb barilles, veureu que els ous es barregen amb la mantega i es van quallant poc a poc, heu d’arribar a crear com una “crema” però no queda lligada i hem de veure que els ous han quedat cuits.
Amb aquesta “crema” untem les llesques de pa, repartim el carabassó, desprès la ceba i per últim hi posem un o dos trossos de formatge Brie. Ho col•loquem al grill fins que el formatge queda fos.
Normalment jo acompanyo la torrada amb una mica d'amanida verda, són bastant contundents.
Per llepar-se els dits!
prometo posar una foto la pròxima vegada que jo les facis a casa.

45min

Notes

-Feu anar mantega de bona qualitat
-El formatge va a gustos, a mi personalment m'agrada el brie, és important que el formatge quedi fos.
-És important no deixar les torrades muntades, el pa es queda massa tou i no queda igual.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se