Amanida de pasta amb gambetes o surimi
Ingredients
- Un got de quart ple de pasta per persona.
- 200 o 250 de gambes pelades mitjanes o tres palets de surimi per persona
- Tomàquets cherry per la meitat
- Unes tires de ceba d'amanida
- Una truita d'un ou o dos per persona
- Pebrot vermell o vert a tires fines
- Uns trossos de formatge fresc per plat
- Olives
- Oli, sal, vinagre, orenga i alfàbrega
Elaboració
Fes les truites i deixa-las refredar, desprès fes-les a tacos.
Reserva.
Posa aigua a bullir amb sal, un rajolí d'oli i una fulla de llorer i quan bulli posa la pasta el temps que digui el paquet.
Després passa-la per el colador i reparteix en 4 plats o si ho prefereixes en una safata.
Si les gambes són crues posa-las en un cassó cobertes d'aigua i dóna'ls un bull de 1m.
Cola i deixa que es refredin.
Prepara els altres ingredients i monta els plat o la safata.
Barreja en un got de quart 2 o 3 parts d'oli i una o dos de vinagre, depenent de si us agrada mes fort o mes fluix de vinagre, una cullereta de les de cafè de sal, un altre d'orenga i un altre d'alfàbrega.
Amb una cullera sopera reparteix la barreja en cada plat.
Queda hiper bó.
Notes
Pots substituir les gambetes i el surimi per anxoves
Pots acompanyar el plat amb unes croquetes de pollastre fàcils.
(les trobaràs a la meva web)
Comparteix aquesta recepta: