Bunyols de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 casola
1 paella
robot de cuina
2 culleres

Elaboració

Poseu l'oli i la mantega en una cassola.
Quan la mantega estigui desfeta afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho coure a foc lent. Una vegada cuit, traieu la cassola del foc i afegiu-hi la farina fins que quedi una massa consistent.
Afegiu-hi l'all i el julivert picat, una mica de nou moscada i els ous.
Tritureu la massa amb un robot de cuina, de manera que quedi tot ben barrejat.
Deixeu-ho reposa a la nevera dues hores.
Amb l'ajut de dues culleres podreu fer-ne quenelles. Fregiu-les a 180º.

20min

Notes

Es pot acompanya amb tomaquet veros i asparrecs a la planxa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se