Broquetes de rap a la farigola

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Partim el pebrot per la meitat, traiem les parts blanques i les llavors i tallem la carn a trossos.
Rentem i eixugem bé els tomáquets(si son molt grans els tallem a trossos, barregem l'oli amb la farigola.
Tallem el rap a trossos menuts i quadrats. Anem punxant en les broquetes els diferents ingredients, alternant, amb un pinzell els untem amb la barreja d'oli i farigola.
Ho introduim al forn sota el grill i els deixem uns 10 minuts, donant-los la volta de tant en tant. Mentres posem en un cassó la mantega a escalfar, i quan esta fosa i afegim la mostassa, remenem bé i afegim la nata liquida.
Quan les broquetes estan a punt, les servim acompanyades de la seva salsa en salsera a part

25min

Notes

També es poden fer les broquetes en la barbacoa i es poden acompanyar amb espaguetis o qualsevol altra pasta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se