Rap del Maresme al forn

Ingredients

  • 2 raps de platja
  • 8 llagostins
  • 12 musclos
  • Ceba
  • Patata nova del Maresme
  • Oli d’oliva verge
  • Vi blanc del Penedès

4 racions

Elaboració

Sofregiu els llagostins en oli d'oliva per uns minuts i reserveu.
Obriu els musclos al vapor i reserveu.
Un cop separats els caps dels raps (que un altre dia us poden servir per fer un bon fumet), col•loqueu les
cues en una plata que pugui anar al forn, una mica fonda, en la qual haureu posat una capa de patates tallades a làmines no gaire gruixudes i la ceba, a grills.
Afegiu-hi 1/2 got d’oli d’oliva i 1/2 ampolla de vi blanc del Penedès.
Feu-ho coure al forn, aproximadament una hora.

Notes

Serveix en una font el rap amb les patates, al costat el marisc i els musclos


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

M carme diu:
Molt bona pinta!!!!!!!!!!!
El forn a quina temperatura?
Joan Corminas diu:
Hola M carme, La temperatura ha de ser a 180 graus o sigui a una temperatura mitjana. Una abracada Joan
M carme diu:
Gracies Joan, el faré.M Carme

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: