Mongetes seques amb cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posem les mongetes en remull la nit anterior. Les escorrem i les posem en una cassola cobertes amb aigua freda i les herbes. Quan arrenqui el bull, hi afegim un rajolí d'aigua freda per tallar la cocció.
Deixem coure, a foc lent, durant 1 hora i mitja o fins que estiguin tendres. Hi posem una mica de sal.
Col.loquem les cloïsses en un bol amb aigua freda i sal per netejar-les de sorra.
Fem una picada amb els alls i el julivert i la reservem.
Posem una mica d'oli en una paella i ofegem la ceba picada durant 10 minuts. Hi afegim el pebre vermell, donar-li un parell de voltes, amb una cullera de fusta. Ho tirem a la cassola de les mongetes, juntament amb la picada i les cloïsses. Deixem coure fins que s'obrin les cloïsses.
Ja es pot servir el plat.

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se