Bullir les verdures
Quan vulguem coure les verdures sense que s'ennegreixin, abans hi posaven aigua i llimona, peró un cop cuites es notava un gust una mica àcid, i per evitar aquest gust, es pot fer afegint a l'aigua un brot de julivert, que també fa el mateix efecte i no deixa cap gust residual.
Truc de cuina: Bullir les verdures
El truc de cuina "Bullir les verdures" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...
Amic Carles, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de l'estofat de vedella amb patates i olives trencades,...
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...
Amic Joan, a les cuines professionals, per fer la fideuà, es fan servir els fideus del nº2, prèviament fregits a part en...