Com fer els arrebossats perquè quedin cruixents
Per fer que els arrebossats ens quedin ben cruixents, ho farem de la següent manera: primer salpebrem les carns o peixos que vulguem arrebossar, ho enfarinem, i tot seguit ho passem per ou batut i per pa ratllat.
Ara be el truc, si volem que ens quedin més cruixents, ho tornem a passar per ou batut i per pa ratllat, i aixi al fregir-los, ens quedara més cruixents de fora i melosos per dintre.
Aixo mateix ho podem fer servir per quan fem les croquetes.
Truc de cuina: Com fer els arrebossats perquè quedin cruixents
El truc de cuina "Com fer els arrebossats perquè quedin cruixents" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...
Amic Carles, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de l'estofat de vedella amb patates i olives trencades,...
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...