Com fer que les receptes gratinades ens quedin més flonges i més daurades
Quan fem una recepta com per exemple: canelons, lasanya, albergínies farcides, ous farcits de carn, etc..., en el moment en que cobrim amb beixamel i hi espolsem el formatge ratllat,al damunt hi afegim unes nous de mantega (no margarina), i aixi el gratinat ens quedarà més flonjo i més daurat.
Truc de cuina: Com fer que les receptes gratinades ens quedin més flonges i més daurades
El truc de cuina "Com fer que les receptes gratinades ens quedin més flonges i més daurades" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...
Amic Carles, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de l'estofat de vedella amb patates i olives trencades,...
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...