Com pelar els alls d'una manera fàcil i rapida
Quan tinguem de pelar quantitat d'alls els desgranem, els posem en un estri fondo i els cobrim amb aigua tèbia i els deixem en remull unes dues hores.
En el moment de pelar-los, ho fem amb l'ajuda d'un ganivet petit (puntilla), i a mida que els anem pelant, els anem posant dintre un pot de vidre gran,i un cop tots pelats, tapem el pot amb una tapa, i els guardem a la nevera o a la càmera si es tracta d'una cuina professional, fins el moment que ens facin falta.
De totes maneres, molts distribuïdors de verdures per l'hostaleria, ja serveixen els alls pelats en bosses d'un quilo, cosa que fa la feina més senzilla i rapida.
Truc de cuina: Com pelar els alls d'una manera fàcil i rapida
El truc de cuina "Com pelar els alls d'una manera fàcil i rapida" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...
Amic Carles, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de l'estofat de vedella amb patates i olives trencades,...
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...
Amic Joan, a les cuines professionals, per fer la fideuà, es fan servir els fideus del nº2, prèviament fregits a part en...