Coses que hem de saber sobre el cava i la cervesa
Quan cuinem amb cervesa o cava, hem de tenir present que degut a que porten carboni, no acostumen a reduir encara que les fem bullir, però en canvi deixen les carns, més tendres i saboroses.
Truc de cuina: Coses que hem de saber sobre el cava i la cervesa
El truc de cuina "Coses que hem de saber sobre el cava i la cervesa" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...
Amic Carles, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de l'estofat de vedella amb patates i olives trencades,...
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...
Amic Joan, a les cuines professionals, per fer la fideuà, es fan servir els fideus del nº2, prèviament fregits a part en...