Com fer els ous poche o escalfats, pas a pas
Per fer els ous escalfats, posem una cassola fonda amb dos litres d'aigua i un bon raig de vinagre, i quan arrenqui a bullir, afegim els ous un a un dintre d'una tassa, i els deixem coure uns cinc minuts, i tot seguit, amb l'ajuda d'una aranya, els anem posant en un bol de vidre amb aigua freda i un grapat de glaçons, i tot seguit, els hi retallem les clares ambunes tisores, i ja els tenim a punt per servir.
Truc de cuina: Com fer els ous poche o escalfats, pas a pas
El truc de cuina "Com fer els ous poche o escalfats, pas a pas" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...
Amic Carles, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de l'estofat de vedella amb patates i olives trencades,...
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...
Amic Joan, a les cuines professionals, per fer la fideuà, es fan servir els fideus del nº2, prèviament fregits a part en...