Com coure el pop i que quedi tendre
Hi ha molta gent, que diu que perquè el pop quedi tendre en bullir-lo, se l'ha de pegar uns cops, o se l'ha de congelar, i sense fer res d'això, també pot quedar mol tendre, si el coem de la següent manera: primerament, posem una olla fonda al foc amb: una branca d'api, una fulla de llorer i mitja ceba pelada.
Quan l'aigua comença a bullir, agafem el pop per la boca, i el submergim en l'aigua, contant fins a cinc, i el pugem, fent aquesta operació fins a tres vegades, i en l'ultima vegada, el submergim definitivament, i deixem que cogui a foc viu, tot vigilant que no ens quedi massa cuit, ja que es podrien desenganxar els tentacles.
Truc de cuina: Com coure el pop i que quedi tendre
El truc de cuina "Com coure el pop i que quedi tendre" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...
Amic Carles, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de l'estofat de vedella amb patates i olives trencades,...
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...
Amic Joan, a les cuines professionals, per fer la fideuà, es fan servir els fideus del nº2, prèviament fregits a part en...