Que hem de fer per evitar les cloïsses amb sorra
Quan tinguem que fer una recepta que porti cloïsses, sempre és millor obrir-les en un cassó a part, revisar-les que no tinguin sorra, colar el suc amb un colador fi i reservar-lo en un bol de vidre, i així no tindrem cap problema amb la recepta que tinguem que fer.
Si som tant atrevits de fer un plat que porti cloïsses i les posem en el moment de la cocció junt amb els altres elements del plat i deixar que s'obrin dintre de la mateixa cassola, correm el perill que alguna cloïssa porti sorra, i ens malmeti tota la recepta.
Truc de cuina: Que hem de fer per evitar les cloïsses amb sorra
El truc de cuina "Que hem de fer per evitar les cloïsses amb sorra" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...
Amic Carles, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de l'estofat de vedella amb patates i olives trencades,...
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...
Amic Joan, a les cuines professionals, per fer la fideuà, es fan servir els fideus del nº2, prèviament fregits a part en...