Perquè la ceba no piqui a les amanides
Si volem que quan posem ceba a les amanides, no ens piqui ni ens torni el gust de la ceba, el que farem és tallar la ceba a juliana, posar-la en un plat fondo coberta amb aigua fresca, i tenir-la en ple sol al menys una hora.
Seguidament, la rentem amb aigua freda a raig d'aixeta, l'escorrem i ja la podrem fer servir per les amanides.
Truc de cuina: Perquè la ceba no piqui a les amanides
El truc de cuina "Perquè la ceba no piqui a les amanides" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...
Amic Carles, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de l'estofat de vedella amb patates i olives trencades,...
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...
Amic Joan, a les cuines professionals, per fer la fideuà, es fan servir els fideus del nº2, prèviament fregits a part en...