Quan la rajada fa una olor molt forta com si fos d' amoníac
No us a passat que al fer un plat amb rajada, heu notat una olor molt forta com si fos amoníac, i per culpa d'això s'ha fet malbé tot el guisat?
Doncs la solució del problema consisteix en comprar la rajada ben fresca i de mida mitjana o petita, i així ens evitarem el problema.
Segons un amic meu que es peixater,m'explica que si la rajada fa mala olor, és perquè fa dies que la tenen voltant pel taulell, i és per això que agafa aquesta mala olor. Així doncs quan anem a comprar rajada, ¡ ull amb la frescor del peix ¡¡, i si pot ser peix de proximitat, molt millor.
De totes maneres, si entreu a Google, podreu veure més explicacions del perquè les rajades fan tanta mala olor.
Truc de cuina: Quan la rajada fa una olor molt forta com si fos d' amoníac
El truc de cuina "Quan la rajada fa una olor molt forta com si fos d' amoníac" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Amic Guillem, qualsevol salsa que facis, pots fer-ne la quantitat que vulguis i la que et sobra sempre la podràs congelar....
Amiga Monika, et voldria aconsellar que miris les següents receptes: Pop ofegat amb allioli 3220 Popets a la marinera 3078...
Amic Carles, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de l'estofat de vedella amb patates i olives trencades,...
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...