Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Una cuina refrescant, amb els productes de l'hort. Plats lleugers per menjar freds.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació estiu.

Calamars farcits

Calamars farcits

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 120 min.
Estació:        

Petxines al vermut

Petxines al vermut

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Truita de bacallà de sidreria

Truita de bacallà de sidreria

Categoria: Ous i làctics
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Sípia amb ceba

Sípia amb ceba

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 45 min.
Recepta per
Estació:        

Fideuà de la Pilar

Fideuà de la Pilar

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 50 min.
Estació:        

Tortell de salmó i formatge

Tortell de salmó i formatge

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 45 min.
Recepta per
Estació:        

Arròs amb llet

Arròs amb llet

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Croquetes de pernil fàcils

Croquetes de pernil fàcils

Categoria: Altres
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 45 min.
Estació:        

Paella de marisc congelat ràpid

Paella de marisc congelat ràpid

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 45 min.
Estació:        

Arròs a la milanesa

Arròs a la milanesa

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

1 2 3