Ous remenats amb gules i gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Una espàtula de fusta
Dos plats plans
Una paella mitjana
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, tallem en dos triangles les llesques de pa de motlle, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop daurades, les reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, pelem les gambes, les tallem en dues meitats, i les fregim en la cassola de terrissa juntament amb els alls laminats, uns tres minuts, i tot seguit afegim les gules amb un polsim de sal, les remenem amb l'espàtula de fusta, i hi afegim els ous batuts, ho remenem fins que tot plegat estigui quallat al nostre gust, i ja ho podrem servir en els dos plats, amb dos triangles de pa fregit en cada plat, i ja ho podrem treure a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se