Ous remenats amb tomàquet i pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis ous
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Quatre llesques de pa de motlle
  • Quatre talls de pernil serrà
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Julivert picolat

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Una espàtula de fusta
una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, tallem el pa de motlle en dos triangles de cada llesca, i els fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurats, i un cop fregits, els reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
A part, agafem els talls de pernil i els tallem en juliana i els reservem.
A continuació, en una paella amb un raig d'oli, fiquem sis cullerots de sofregit de tomàquet, i ho remenem amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim els sis ous batuts, corregim de sal, i seguim remenant, fins que veiem que els ous ja són quallats al nostre gust, afegim el pernil en juliana, ho menem una mica, i ja els podrem repartir en dos plats plans amb quatre triangles de pa fregit cadascun en forma de creu, i ja els podrem servir a taula, espolsats amb una mica de julivert picolat pel damunt.

1h 30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2968 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: