Ous remenats amb bacallà, gírgoles i alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un manat d'alls tendres
  • Vuit ous
  • 200 grams de gírgoles naturals
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • 400 grams de bacallà esqueixat
  • Quatre llesques de pa de motlle
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, agafem les llesques de pa de motlle, les tallem en triangles, les fregim amb oli d'oliva, i les reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, tallem en trossos menuts els alls tendres, el bacallà dessalat i les gírgoles, i ho fregim en una paella amb oli d'oliva.
Quan tot plegat ja és ben fregit, afegim els vuit ous ben batuts, i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que els ous són quallats al nostre gust, i ja ho podem repartir en la safata de porcellana amb els triangles de pa fregit pel voltant de la safata, i ja ho podrem servir a taula,espolsat amb julivert picolat.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2352 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: