Ous Canigó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit ous
  • Vuit talls de formatge per fondre
  • 150 grams de formatge parmesà ratllat
  • Mantega
  • Sal

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes rodones per fer ous al plat
Quatre plats de postre amb un tovalló de paper
Unes pinces pel forn
Una placa gran pel forn

Elaboració

Primerament, agafem les cassoletes i les untem amb una mica de mantega.
Seguidament, en cada cassoleta esclatem dos ous, els espolsem amb un polsim de sal, i els tapem amb dues llesques de formatge per fondre.
Ja per acabar ho cobrim amb formatge parmesà ratllat, ho enfornem a 180º, fins que el formatge ja és daurat, i ho retirem del forn.
A continuació, amb l'ajud de les pinces del forn fiquem les cassoletes en plats de postre amb un tovalló de paper, i ja ho podrem servir a taula.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2548 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: