Truita de pernil amb carxofes i xampinyons
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de xampinyons laminats
- Tres talls de pernil salat
- 100 grams de carxofes congelades
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Aigua
- Tres ous batuts
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Un cassó mitjà
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, escaldem les carxofes, i quan ja són cuites al "dente", les escorrem i les deixem refredar. Quan ja són fredes, les tallem en làmines fines i les reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli, saltem els xampinyons salpebrats i quan ja són cuits, els reservem.
Tot seguit, batem els ous en el bol de vidre amb un polsim de sal, i seguidament hi afegim: les carxofes, el pernil tallat a trossos petits i els xampinyons, ho remenem tot ben remenat, i en una paella amb un raig d'oli, fem la truita rodona, fins que ja està ben cuita d'una banda, i amb un plat la girem i l'acabem de coure, i tot seguit la posem en un plat gran, i ja la podem servir a taula.
45min
Notes
Aquesta recepta és per un comensal, farem tantes truites com persones seguin a taula.
Etiquetes: La cuina de les truites La cuina dels ous Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2633 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.