Cous-cous senzill
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per vaporera
Típica de: Marroc
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Semola de Cous-cous
- Brou de verdura o carn
4 racions
Elaboració
Avui, després d'uns dies fent l'obila vaig a fer una recepta de cous-cous.
Per aprofitar l'operació "biquini" cuinarem la sèmola de cous-cous amb un brou de carn o verdures el meu d'avui està aromatitzat amb canella en rama.
Normalment faig servir l'olla per cuinar al vapor i així el cous-cous serà ben esponjós.
El cuinarem durant uns 25 minuts al vapor i ja podrem gaudir d'un excel·lent plat ben saborós.
Opcionalment, com jo avui, podem afegir tòfona per la terminació del plat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3461 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.