Galetes d'avellana
Categoria:
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous
- 300g de sucre
- 200g de farina
- 100g d'avellanes DO Reus torrades
- Una rajola de xocolata de cobertura
Elaboració
Piquem les avellanes, no massa fines, ja que ens agradarà trobar-ne els trossets.
Pugem les sis clares a punt de neu.
A banda barregem els rovells amb el sucre fins que quedin ben escumosos.
Barrejar-ho amb cura i afegir a poc a poc la farina. Al final de tot posar-hi les avellanes picades.
Tindrem el forn preescalfat a 180º. Posarem una culleradeta de la massa per formar una galeta, prou separades perquè no s'enganxin en coure's. Es couen en molt poc temps, uns 3 minuts.
Abans de treure-les de la safata deixar-les refredar una mica.
Si volem podem fondre una rajola de xocolata de cobertura i banyar-ne unes quantes.
Comparteix aquesta recepta: