Pollastre al gruyere

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 100 grs. de mantega
  • 1 got de conyac
  • 200 grs. de formatge gruyere ratllat
  • 1 salsa beixamel

6 racions

Elaboració

Primer talleu el pollastre en octaus.
Poseu la mantega a la cassola i a continuació el pollastre amb foc viu uns tres minuts per cada costat.
Abaixeu el foc i deixeu-lo fer. Al cap de uns vint minuts poseu el conyac en un pot i escalfeu-lo, amb una cullera flamajeu-lo i amb precaució tirar-ho damunt del pollastre, que es flamejarà tot, quan s'acabi l'alcohol, s'apagarà, deixeu-lo una estona mes que es vagi fent.
A continuació poseu el pollastre en una safata que pugui anar al forn.
El suc del pollastre no li poseu tot, perquè si no, seria massa oliós.
Feu una beixamel ni clara ni espesa, que estigui bé, i tireu-la per sobre del pollastre. després posar el formatge de gruyere per sobre i a dins del forn per gratinar-lo.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1716 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
Que bona, em sembla que la fare però amb el pollastre desossat! Serà més fàcil de menjar.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: