Kebabs de mortadel·la
Categoria:
Típica de: Orient Mitjà
Ingredients
- 1 rodanxa de 300 grams de mortadel·la de vedella "chatar" (es troba en establiments àrabs)
- 200 grams de cebes blanques en escabetx petites
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- Llesques de pa
Elaboració
1. Tallem la mortadel·la a cubs de 3 cm. i escorrem les cebes.
2. Posem els daus de mortadel·la i les cebes alternadament en broquetes i les col·loquem en un plat.
3. Barregem 2 o 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra amb 1 cullerada de vinagre balsàmic i hi submergim els kebabs. Deixem durant al menys 15 minuts girant de tant en tant perquè la marinada quedi ben distribuïda.
4. Escorrem els kebabs i els cuinem a la planxa durant 2 minuts per cada costat tot pintant-los amb la marinada.
5. Rostim el pa i un cop rostit l'humitegem amb una mica de marinada. Col·loquem els kebabs al damunt i servim.
Comparteix aquesta recepta: