Mongetes de les pel·lis de l'oest
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Dieta: kosher
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de mongetes blanques cuites
- 120 grams de cansalada de xai, vedella o gall dindi
- 2 o 3 grans d'all
- 1 ceba
- 1 bitxo
- 1 raig de cervesa d'abadia o una altra cervesa d'alta fermentació
- 7 o 8 cullerades de tomàquet fregit (o 2:1 de tomàquet fregit i salsa barbacoa)
- 1 culleradeta de pebre vermell
- Pebre negre, oli d'oliva i sal
2 racions
Elaboració
1. Comencem daurant la cansalada tallada a trossos en un cassó amb una mica d'oli i la salem. Un cop daurada la retirem i reservem.
2. Tirem al mateix cassó els alls tallats a làmines no massa fines, el bitxo a trossets i la ceba a juliana.
3. Afegim altre cop la cansalada, remenem i hi tirem 1 raig de cervesa, deixem que evapori l'alcohol i cuinem tapat.
4. Destapem i afegim 1 culleradeta de pebre vermell, el tomàquet fregit (amb salsa barbacoa si l'hi posem) i pebre negre mòlt.
5. Incorporem les mongetes, remenem bé uns minuts i servim.
Etiquetes: Cansalada Cuina internacional Itàlia Mongetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1543 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.