Bacallà a la Llauna
Ingredients
- Un llom de bacallà
- 3 patates mitjanes
- 2 cebes
- 2 tomàquets madurs
- Alls
- Julivert
- Oli d'oliva
- Un gotet de vi blanc
- Una mica de pebre vermell
Utensilis
Una llaune pel forn
Elaboració
Es posà el bacallà amb aigua i se li canvia l'aigua cada 8 hores, que estigui amb aigua una quaranta vuit hores i si pop ser a la nevera,agafem les patates i les pelem i les rentem les tallem a rodanxes de un centímetres de doble, les posarem amb una llaune, i al damunt de las patates una capa de ceba també a rodanxes, posem el bacallà demud de les patates i la cebes,menters trinxarem els alls i la tomàquet i li tirarem pel damunt del bacallà,i després i tirarem un bon raig d'oli d'oliva i també un pols de pebre vermell i li posarem un gotet de vi blanc.
Al moment de posar la llauna al for la taparem amb paper d'alumini per que no quedi massa sec quan veurem que casi està cuit el des taparem per que agafi una mica de color.
Comparteix aquesta recepta: