Arròs amb patates i cloïsses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola marinera
Uns estalvis de vímet
Un colador fi
Un bol de vidre gran
Una batedora elèctrica

Elaboració

En una cassola marinera, amb un got d'aigua i mig got de vi blanc, obrim les cloïsses i tot seguit els hi traiem mitja clova tot reservant les cloïsses i el suc colat en un bol de vidre.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim la ceba i un all pelat, i quan tot plegat és fregit, ho posem en el pot de la batedora juntament amb un brot de julivert, una cullerada de pebre vermell dolç, i el suc d'obrir les cloïsses, passem la batedora i ho reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa posem les patates trencades a trossos regulars, juntament amb la picada i les cloïsses obertes, hi afegim el fumet de peix que cobreixi les patates, i fem que arrenquin a bullir fins que les patates estiguin mig cuites, i és llavors quan hi afegim l'arròs, corregim de sal, i deixem que s'acabi tot plegat fins que tant les patates com l'arròs estiguin cuites en el seu punt.
Tot seguit, apaguem el foc i ho deixem reposar cinc minuts abans de servir-ho a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se