Arròs a la cassola amb menuts de pollastre i cansalada
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc colls de pollastre sense el cap
- Vuit pedrers de pollastre nets
- Quatre talls de cansalada de panxeta tallats a daus gruixuts
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Un cullerot de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Mig pebrot verd
- Mig pebrot vermell
- Una ceba tendra picolada
- Una picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica
- Un got de vermut i vi ranci tot barrejat
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- 400 grams d'arròs tipus bomba Montsià
- Colorant per l'arròs
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Un plat de fusta
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, netegem els colls de pollastre, hi traiem la pell, els tallem a trossos de dos dits d'ample i els fiquem a la cassola amb un raig d'oli.
Seguidament, afegim els pedrers ben nets , tallats a rodantxes fines, i per acabar, afegim la cansalada tallada a trossos una mica gruixuts, tot salpebrat.
Ho sofregim tot plegat, amb el pebrot verd i el vermell ben picolats, així com la ceba tendra.
Quan tot plegat és ben sofregit,afegim el sofregit de tomàquet i el got de barreja de vermut i vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim l'arròs, tres cullerades de picada, un polsim de cvolorant per l'arròs i ho remenem tot ben remenat.
A continuació, afegim quatre cullerots de brou de pollastre, corregim de sal i deixem que vagi coent-se a foc moderat com si fessim un rissoto anant afegint-hi brou si fa falta, fins que l'arròs és cuit i ja el podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels arrossos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1865 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.