Nius de patata amb cols de Brussel·les
Categoria:
Tipus de plat: Fritada
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Utensilis
Quatre motlles per fer nius de patata
Una paella fonda
Una cassola fonda
Una paella gran
Una aranya de filferro
Elaboració
Primerament, fem els nius de patata com explico a la meva recepta, i un cop fregits, els reservem en una safata amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, en una cassola fonda amb aigua i un pessic de sal, bullim les cols de Brussel·les fins que estiguin cuites al punt, i les deixem refredar. Tot seguit, les tallem cadascuna en dues meitats, les passem per farina, i les fregim amb oli d'oliva, fins que estan una mica daurades, en posem dotze meitats en cada niu, i ja les tenim a punt per servir taula.
Notes
Aquesta recepta, és una guarnició especial per plats de carns ja siguin al forn, a la planxa o per acompanyar rostits, i si els volem fer servir com aperitiu, també ens valdran.
Comparteix aquesta recepta: