Nius de patata amb cols de Brussel·les

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre motlles per fer nius de patata
Una paella fonda
Una cassola fonda
Una paella gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, fem els nius de patata com explico a la meva recepta, i un cop fregits, els reservem en una safata amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, en una cassola fonda amb aigua i un pessic de sal, bullim les cols de Brussel·les fins que estiguin cuites al punt, i les deixem refredar. Tot seguit, les tallem cadascuna en dues meitats, les passem per farina, i les fregim amb oli d'oliva, fins que estan una mica daurades, en posem dotze meitats en cada niu, i ja les tenim a punt per servir taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és una guarnició especial per plats de carns ja siguin al forn, a la planxa o per acompanyar rostits, i si els volem fer servir com aperitiu, també ens valdran.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se