Patates emmascarades
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Botifarra de ceba
- Dos talls de cansalada viada
- Dues patates de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
1 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una paella gran
Un estri per aixafar patates
Un motlle rodó d'acer inoxidable
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem les patates amb pell fins que estiguin cuites i les deixem refredar, les pelem i les tallem a trossos regulars i amb l'estri d'aixafar les aixafem i les reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli, fregim la cansalada tallada en trossos petits juntament amb la botifarra de ceba sense la pell i tallada a trossos petits, i un cop tot ben fregit, ho afegim en el bol juntament amb les patates, i ho remenem tot i ho reservem.
Tot seguit, en una paella amb una gota d'oli, fregim un tall de cansalada fins que estigui feta una rosta, i passem a muntar el plat de la següent manera: posem el motlle en el centre del plat, l'omplim amb la barreja de patates, el desemmotllem hi posem la rosta de cansalada al damunt, hi afegim un rajolí d'oli d'oliva, i ja ho tenim llest per servir a taula.
1h
Notes
Aquesta recepta és per una persona,però farem tants plats com persones seguin a taula.
Etiquetes: La cuina dels nius La cuina dels nius de patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3377 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.