Crema de carbassa amb encenalls de pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Una cassola metàl·lica fonda
Un colador xinès
Un batedor de varetes
quatre plats fondos de porcellana
Una batedora elèctrica

Elaboració

En una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva sofregim la part blanca dels porros i la carbassa tallada a trossos petits, i quan tot plegat ja és ben sofregit hi afegim l'aigua, i a foc mitjà deixem que arrenqui el bull fins que la carbassa i els porros estiguin cuits.
Mentre es couen la carbassa i els porros, tallem quatre llesques de pa al biaix d'un dit de gruix, les torrem en el forn i les reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli saltem els encenalls de pernil tallats en juliana durant dos minuts, els repartim pel damunt de cada una de les torrades i les reservem.
A continuació, quan les verdures ja són cuites, passem la batedora, i amb un colador xinès i la mateixa batedora, ho passem a la cassola on acabarem de fer la crema.
Posem la cassola a foc mitjà i quan ja arrenqui el bull, hi afegim: un bon raig de nata líquida, un pessic de nou moscada, corregim de sal, deixem que s'acabi de coure tot plegat cinc minuts, tot remenant amb el batedor de varetes, i ja podem passar a servir-ho de la següent manera: servim la crema en cada plat, en el centre del plat posem una torrada amb els encenalls de pernil, i amb un setrill amb oli d'oliva fem uns cercles al voltant de la torrada, i ja ho podem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se