Pa de cereals i llegums, al microones
Pa : el pa està fet d’una barreja de cereals i llegums, més llavors (donar gust), i pastanaga (guanyar amorositat):
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pa
Recepta per microones
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 7,4g i 26kcal Arròs integral
- 7,1g i 24kcal Blat de moro
- 6g i 23kcal Sègol
- 6,3g i 22kcal Fajol
- 5,6g i 20kcal Ordi
- 5,3g i 19kcal Civada
- 4,9g i 16kcal Blat
- 4,3g i 15kcal Quinoa
- 35g i 14kcal Pastanaga
- 3,3g i 12kcal Cigrons
- 2,9g i 8kcal Mongeta seca
- 2,5g i 8kcal Llenties
- 1g i 3kcal Anís llavors
- 1g i 3kcal Fonoll llavors
- 0,25g i 0kcal Sal Iodada (0.006% Iode)
1 racions
Utensilis
Moli (molinar cereals i llegums tots junts) ELECTRIC MAGIC MILL 50 HP 1.6 LITROS DE ALUMINIO / ACERO MOLINO MUELE --------Picadora de Moulinex 1 2 3 ( molinar les llavors de quinoa, d'anís i de fonoll) ------- Batedora (per barrejar la pasta). ------ Motlles de silicona (Jata Llar MC68 )
Elaboració
CUINA: Per 24 racions (6 dies). Pastar 1236g de "barreja de cereals i llegums molinats prèviament" + 840g pastanaga (cuita olla pressió 6 minuts i molinada) + aigua aprofitar sobrant del bullit pastanaga i afegir-n’hi, al pastar tots els ingredients + 104g de quinoa, rentada i molinada + 48g (3, 65% de la barreja) de fonoll o d’anís, molinats + 6 g de sal --- de la pasta fer 6 fornades (d’uns 495g ≈) 9 minuts 800W microones (després 1a. cuita, per pèrdua de potència microones, 10 o 11 minuts, depèn de si és molt espès). 4 racions/fornada.
La pasta ha de quedar espessa de tal manera que la batedora ho pugui fer. També que al posar-la al motlle (silicona, untat amb un raig petit d’oli), queda plana amb un copets.
Tallar la fornada amb quatre trossos i congelar les racions amb carmanyoles. A la nevera es guarda bé uns tres dies o més (depèn temperatura)
Ració de pa
93 Pes [g]
213, 58 Energia [kcal]
30, 2 Proteïna [kcal]
164, 15 Hidrats Carboni [kcal]
7, 03 Fibra [g]
19, 24 Greix total [kcal]
2, 8 Greix saturat [kcal]
12, 29 H C Simples [kcal]
0, 33 Cost
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
253 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.