Coca de Llavaneres

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Per començar prepararem el massapà que anirà sobre la coca, posarem en un bol la pols d'ametlla, la farina de blat de moro, el sucre, la sal i les ratlladures de llimona i taronja i ho barrejem bé. I poc a poc s'hi afegeix la clara tot remenant procurant que no es formin grumolls fins que quedi una textura de papilla.
Col.loquem una làmina de pasta de full sobre paper vegetal en una safata pel forn i hi posem la crema pastissera deixant un marge d'1 a 2 cm fins a les vores.Es pinta el marge amb clara d'ou i es cobreix amb l'altra meitat. Pintem la superfície amb el massapà preparat anteriorment, i s'empolsima amb sucre i pinyons.
La punxem i enfornem uns 30 minuts a 180ºC amb el forn prèviament escalfat, fins que sigui rossa.
Es deixa refredar a temperatura ambient i a jalar.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se