Lasanya de verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Tallar el carbassó a daus, la part tendra dels espàrrecs i els xampinyons a làmines fines. Fregir el beicon a tiretes amb una mica d'oli.
Posar en una paella a foc molt suau una mica d'oli i mantega, els porros tallats a rodanxes molt fines i la pastanaga a daus; quan comenci a dauràs, afegir les demés verdures i sofregir-les durant 20 minuts. Afegir el beicon i 3 ó 4 cullerades de beixamel i una mica de sal.
Desenrotllar la pasta i tallar-les en 5 rectangles; posa'ls en una bandeja de forn alternant amb capes de la barreja de les verdures i la beixamel (la primera i la ultima capa han de ser de beixamel).
Tapar la bandeja amb paper d'alumini i coure-ho al forn a 180º durant 15 minuts. Retirar el paper, i afegir el formatge ratllat i gratinar durant 10 minuts més.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se