Pollastre a la taronja

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pollastre
  • Pollastre
  • 3 Patates
  • 1 Cullerada de farina
  • 1 Culleradeta d'Herbes de provençal
  • 1 Taronja
  • 1 Got i 1/2 de Vi blanc
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

El pollastre trossejat, ja salat, el posem dins la cassola amb oli,el daurem una mica, afegim una cullerada de farina i una cullereta d'herbes de provençal(aromàtiques), ho remenem i afegim el vi i les patates, que ja haurem fregit prèviament a part i la pell de la taronja, o tapem i ho deixem coure, 10 minuts abans de tancar el foc afegim el suc de la taronja espremuda.Sempre podem afegir una mica d'aigua si veiem que convé.

Notes

Podem substituir el pollastre per conill.

Per


Recepta de cuina de Pollastre a la taronja
Pollastre a la taronja
per Sònia
Recepta de cuina de Pollastre a la taronja
per Sònia

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2667 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: