Pollastre a la taronja
Categoria:
Carns
Dificultat: Facil
Ingredients
- Pollastre
- Pollastre
- 3 Patates
- 1 Cullerada de farina
- 1 Culleradeta d'Herbes de provençal
- 1 Taronja
- 1 Got i 1/2 de Vi blanc
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
El pollastre trossejat, ja salat, el posem dins la cassola amb oli,el daurem una mica, afegim una cullerada de farina i una cullereta d'herbes de provençal(aromàtiques), ho remenem i afegim el vi i les patates, que ja haurem fregit prèviament a part i la pell de la taronja, o tapem i ho deixem coure, 10 minuts abans de tancar el foc afegim el suc de la taronja espremuda.Sempre podem afegir una mica d'aigua si veiem que convé.
Notes
Podem substituir el pollastre per conill.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2666 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.