Pollastre a la taronja

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pollastre
  • Pollastre
  • 3 Patates
  • 1 Cullerada de farina
  • 1 Culleradeta d'Herbes de provençal
  • 1 Taronja
  • 1 Got i 1/2 de Vi blanc
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

El pollastre trossejat, ja salat, el posem dins la cassola amb oli,el daurem una mica, afegim una cullerada de farina i una cullereta d'herbes de provençal(aromàtiques), ho remenem i afegim el vi i les patates, que ja haurem fregit prèviament a part i la pell de la taronja, o tapem i ho deixem coure, 10 minuts abans de tancar el foc afegim el suc de la taronja espremuda.Sempre podem afegir una mica d'aigua si veiem que convé.

Notes

Podem substituir el pollastre per conill.

Per


Recepta de cuina de Pollastre a la taronja

Pollastre a la taronja

Recepta de cuina de Pollastre a la taronja

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2794 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: