Macarrons...mmmmmmm
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 500 grs de macarrons
- 1 ceba
- 1 llauna de tomàquet o el mateix ratllat(més recomenable)
- Vi blanc (un rajolí més el q bebem nosaltres, clar...)
- 150 grs de vedella trinxada
- 150 grs de trinxat de porc
- 1 gra d'all
- Formatge ratllat (com sempre segons el gust...)
- Oli, sal i pebre
- Moixernons o bolets secs
- Puntes de pernil
- Julivert
4 racions
Elaboració
Comencem i posem en remull els moixernons pq agafin textura.
Barregem els dos trinxats amb el gra d'all i una mica de julivert i es deixa reposar un quart d'hora. Després, piquem una ceba i ho aboquem a una cassola amb oli prèviament escalfant-se a un foc mig, hi afegim el vi i quan s'evapora baixem el foc. Posem a bullir els macarrons amb sal, oli i una mica de llorer.
Llavors a la carn hi afegim el tomàquet, la sal i una mica de sucre per treure l'amargor del tomàquet. Quan la carn ja estigui cuita i tingui el color pres i el tomàquet estigui reduït hi tirem les puntes de pernil i els moixernons.
Posem el formatge i unes tires de mantega per fondre-ho quan ho gratinem...
Boníssim, sempre queden diferents però molt bons
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1795 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.