Rogers fregits

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Pape absorvent,unes pinces de cuina i una paella.

Elaboració

Primer de tot hem de tenir els rogers mes aviat grossets , nets sense cap i tripa. Els salem una mica i els passem per farina. Posem una paella al foc amb un raig d´oli a calen-tar, i un cop sigui ben calent i posem els rogers i els anem girant fins veure que son rossos per fora. Els posem en paper de cuina per absorbir l´oli i els passem a un plat per servir. Els ruixem amb suc de llimona i estaran a punt.

20min

Notes

Algu coneixara mes aquest peix pel nom de Molls, al nord de la Costa Brava en diem Rogers.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se