Crema de castanyes

Categoria:
Estació:

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posa las castanyes en una cassola, cobreix-les amb els 60cl. d'aigua, posau a punt de bullir, després baixa el foc i que bulli durant 10 minuts. Escorra-les i deixa-les refredar.
Pela-les amb un ganivet i torna-les a posar a la cassola; mulla-les amb la llet i la essència de vainilla. Deixa-les bullir tapades a foc lent durant 15 minuts remena'n de quant en quant. La castanya a de quedar tendre i a de absorbir tota la llet. Les passarem pel xino per obtindre un puré espès, barreja amb la pell i el suc de taronja, el rom i el sucre. Batrem les clares d'ou a punt de neu i las afegirem al puré de castanyes.
Posa la crema en copàs individuals. Abans se servir, les tindrem 1 hora a la nevera. Adornarem, amb trossos de pell de taronja.

1h

Notes

Pots substituir les castanyes fresques per una lata de 1/2 quilo de puré de castanyes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se