Coc ràpid casolà

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Utensilis

Aparell de rebosteria quadrat o rodó, per anar al forn.

Elaboració

Posarem les quatre iemes d'ou, el sucre, la llet, l'anís i el suc de llimona en un bol i ho batrem tot junt.
Afegirem la farina, i ho tornarem a barrejar bé.
Afegirem també el llevat, i ho tornarem a batre.
Finalment, muntarem les clares dels ous a punt de neu, i ho afegirem a la massa.
Deixarem que reposi tot junt durant una bona estona.
Tindrem el forn molt calent.
Untarem un motlle amb la mantega, i després amb farina, i ho posarem al forn, rebaixant la temperatura.
Ho tindrem una mitja hora més o menys (segons el forn)

45min

Notes

Aquest coc ràpid de la fotografia, va ser decorat pels més petitons de la casa amb "lacasitos". O sigui que va ser el doble de bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se