Tiramisú
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 clares d'ou
- 2 tarrines de formatge mascarpone
- 1 cullerada sopera de sucre
- 20 o 22 melindros durs a l'ou
- 1 tassa de cafè
- Cacau en pols
- 1 xarrup de rom (opcional)
10 racions
Elaboració
Primer farem la crema:
Montem les clares d'ou amb una batedora de varilles fins arribar al punt de neu. Seguidamente afegim les dues tarrines de formatge i ho barregem tot. Quan estigui gairebé acabat de barrejar afegim el sucre, ho acabem de lligar tot i ho reservem.
Per montar el pastís farem servir una safata mitjana d'uns 22x18 mes o menys. Possem una capa de melindros i els remullem d'un en un amb el cafè i el rom afegit al cafè (això es opcional, si hi mengen nens millor no ficar-hi rom ja que com no esta cuinat l'alcohol no s'evapora).
Amb la primera capa de melindros remullats a la safata, ara hem d'afegir la meitat de la crema que hem preparat abans i l'estenem bé.
Tornem a repetir el proces d'abans i fem una altra capa de melindros i els remullem amb el cafè. Afegim l'altra meitat de la crema i ara mirem d'estendre-la molt bé perque quedi tot lo plana i fina posible, si ens ajudem d'una espatula quedarà millor.
Per acabar el tiramisú agafem un col.lador petit i espolsem el cacau en pols per sobre mirant de cobrir tota la superficie. Seguidament el fiquem a la nevera. Jo el faig d'un dia per l'altre, si ho faig a la tarda ho mengem al dia següent per dinar.
30min
Etiquetes: Tiramisú Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3213 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.